Εκστρατείες Δημοσίων Σχέσεων

ekstraties_dimosion_sxeseon_coverekstraties_dimosion_sxeseon_cover

Εκστρατείες Δημοσίων Σχέσεων

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση

Σελίδες: 416
ISBN: 9786185705282
Διαστάσεις: 17*24
Κωδ. Ευδόξου: αναμένεται

 

 

Περιγραφή

 

Υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός οργανισμού όπου οι προσπάθειες των Δημοσίων Σχέσεων (PR) μπορούν να σηματοδοτήσουν τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας ενός εμπορικού ονόματος.

Η προσέγγιση του βιβλίου στον σχεδιασμό ολοκληρωμένων εκστρατειών ξεκινά με την προϋπόθεση ότι, ενώ υπάρχουν πολλές έγκυρες επιλογές που μπορούν να ακολουθήσουν τα στελέχη των δημοσίων σχέσεων, δεν δημιουργούνται όλες με τον ίδιο τρόπο. Βάσει αυτής της προσέγγισης εγείρεται το ακόλουθο ερώτημα: Πώς μπορούν τα στελέχη να θέσουν στόχους και να επιλέξουν στρατηγικές και μεθόδους που χρησιμεύουν ως βάση για την ανάπτυξη επιτυχημένων και ηθικών εκστρατειών;

Δίνοντας έμφαση στα εργαλεία που απαιτούνται για την εργασία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, το βιβλίο παρέχει στους αναγνώστες μια πρακτική εισαγωγή στη δημιουργία επιτυχημένων, ολοκληρωμένων εκστρατειών δημοσίων σχέσεων. Για την πληρέστερη κατανόηση των ανωτέρω, παρουσιάζονται έρευνες που ενσωματώνουν πραγματικές και ολοκληρωμένες εκστρατείες.

Οι συγγραφείς αναλύουν το μοντέλο ROSTIR [Έρευνα/Διάγνωση (Research), Στόχοι (Objectives), Στρατηγικές (Strategy), Τακτικές (Tactics), Εφαρμογή (Implementation) και Αναφορά/ Αξιολόγηση (Reporting)], καθώς και το μοντέλο PESO [πληρωμένα (paid), κερδισμένα (earned), κοινόχρηστα (shared) και ιδιόκτητα (owned) μέσα ενημέρωσης], για να δείξουν στους φοιτητές και τους επαγγελματίες πώς να σχεδιάζουν αποτελεσματικά και να αξιοποιούν όλους τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους για τη δημιουργία επιτυχημένων εκστρατειών.

Η παρούσα έκδοση δίνει έμφαση στη σημασία των πρωτοβουλιών πολυμορφίας και διδάσκει στους αναγνώστες πώς να ενσωματώνουν μια διαπολιτισμική προσέγγιση στις στρατηγικές δημοσίων σχέσεων.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN

9786185705282

Αριθμός Σελίδων

416

Κωδικός Ευδόξου

αναμένεται

Μετάφραση

Χρήστος Μπούρης, Κωνσταντίνα Ραγάζου

Ημερομηνία Έκδοσης

2025

Έκδοση

1η Ελληνική από 2η Αγγλική

Γλώσσα

Ελληνική

Μεταφράστηκε από

Αγγλική UK

Σχεδιασμός εξωφύλλου

Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έχει γίνει με τη χρήση πόρων/στοιχείων από το Freepik.com

Χαρακτηριστικά

πίνακες, διαγράμματα, σχήματα, ευρετήριο ορισμών-εννοιών, γλωσσάρι, παραδείγματα

Διαθεσιμότητα

Υπό έκδοση

Χρώμα Κειμένου

ασπρόμαυρο

Βάρος

510g

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

    Τηλέφωνο:+30 210 5245264
    Fax: +30 210 5245246
    28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), 53
    104 33, Αθήνα
    X